For mig giver det hele mening, når vi sammen bliver klogere ved at teste og forbedre nye ideer og løsninger. I testen skabes dialog og interaktion med brugere af forskellig art og specialister. Ideerne får liv, når vi gør dem konkrete og håndgribelige. I testen prøver vi ideerne af, snakker om dem, peger og mærker, hvad de gør ved os, vores behov, følelser og relationer.

Jeg er oprindelig uddannet ingeniør af den bløde type og har arbejdet hos Nokia det meste af mit arbejdsliv. Jeg har været produktchef i udviklingen af Nokia 3510 og Nokia 8800 – dengang mobilen blev menneskets bedst ven og Nokia solgte millioner af mobiltelefoner i hele verden. Mine sidste år i mobiltelefon branchen brugte jeg i Nokia’s afdeling for Fremtidige Kunde oplevelser. Ud fra forståelse af brugerne, deres behov og kontekst udviklede vi koncepter og funktioner, som kunne empower brugerne i fremtiden.

Siden 2011 har jeg forfulgt min længsel efter at bruge min energi på noget virkeligt meningsfyldt og arbejdet med Sundhedsinnovation. Først i kommunerne i Region Sjælland og derefter i Region Sjælland med fokus på både sygehuse og tværsektorielle udfordringer.

Jeg har projekt og procesledet, afdækket behov, udviklet projekter, faciliteret workshops og innovationsforløb, udviklet undervisningskoncepter og undervist sundhedsfaglige i innovation.

Min erfaring har lært mig at ”tiger springet” sker når vi får omsat ord til handling og kommer ud af kontoret / undervisningslokalet / værkstedet og prøver, hvad vi har lært eller tester en prototype. I dialogen med andre får man a-ha oplevelserne. Det vil jeg gerne være med til at udbrede. Derfor – Do Innovation – doing beats thinking

Bedste hilsner

Lone Stagsted Sillesen

Fotos: Jesper Knudsen, Joachim Rode, Lone Stagsted Sillesen og Region Sjælland

lone@doinnovation.dk

M: +45 2381 8640

Se Lone's CV her

Se Lone's LinkedIn her

Rabalderstræde 11, 4000 Roskilde